Keukenverlichting trends

Als je een keuken hebt dan wil je natuurlijk graag ook leuke verlichting plaatsen. Een goede manier om jouw keuken te verlichten is met (led)spots. Je kunt met deze lichten gericht op een specifiek gebied schijnen. Zo bepaal jij wat er wel en niet in de spotlight komt te staan. Ook is het erg handig. Zo kun je ook een afstandsbediening voor ledstrips gebruiken. Daarnaast kan je de spots ook handig ophangen, zoals boven het werkblad van je keuken. Deze led spots passen goed in een modern interieur, en zijn erg minimalistisch. Je hebt dus veel mogelijkheden! Lees nu meer over je led inbouwspots kunnen gebruiken in je interieur. 

keuken verlichting realiseer je droomhuis

Kies voor verlichting onder je keukenkasten
Tegenwoordig zie je niet vaak meer tl-verlichting in huizen. Dit is fijn, want dit geeft niet zoveel sfeer aan een woning. Met led verlichting krijg je een zachtere en mooiere belichting in je huis en keuken. Ook brengt led verlichting meerdere mogelijkheden met zich mee. Een andere tip is om led verlichting in je keukenkastjes te monteren. Dit geeft een subtiel effect en zorgt tevens voor een functionele en stijlvolle verlichting. Hiervoor kun je dus ook led verlichting gebruiken. Het is daarbij ook mogelijk om te kiezen voor een lichtbodem van led verlichting. Zo krijg je een bijzondere uitstraling in je kastjes. Het licht straalt hierbij naar beneden op de werkbladen, wat een moderne uitstraling geeft. 

Kies voor messing verlichting in je keuken
Een andere trend die veel voorkomt in keukens is messing. Dit soort belichting heeft een sierlijke uitstraling en oogt chique. Zo creëer je een fijne sfeer in je keuken. Dit licht weerkaatst, en daardoor krijg je een sfeervolle en warme lichtinval in de ruimte. Dit type belichting, messing, staat mooi in een modern interieur. Maar ook in een minimalistisch huis kun je dit goed gebruiken. Als je uiteindelijk voor messing kiest, kun je ook voor andere gouden details kiezen. Denk aan gouden kopjes, bestek of handvaten. Zo maak je jouw keuken helemaal mooi af. 

keuken verlichting realiseer je droomhuis

Smart verlichting in huis
Verlichting kan erg bepalend voor een huis zijn. Daarom is het belangrijk om tijd te besteden aan het uitzoeken van goede verlichting in huis. Wat dacht je bijvoorbeeld van LED strip verlichting? Ook kun je kiezen voor een mooie hanglamp in je keuken. Dit kan een mooie toevoeging zijn. Ook is smart verlichting in huis niet meer te missen in een keuken. Zo kun je licht bedienen met je telefoon, wat erg handig is. Hiervoor kun je losse smart lichten aanschaffen. Je kunt ze dimmen, instellen op tijd en van kleur laten veranderen met je telefoon. Erg modern dus! Zo krijg je een prachtige keuken met mooi licht, en kun je jouw gasten verrassen.