Inspiratie & tips

Tijdens een bezoek aan Beurs Eigen Huis krijg je veel advies en inspiratie, maar ook online kun je bij ons terecht voor tips voor al je (ver)bouw- en woonplannen.

Lees hier de blogs vol handige informatie. Zo kunnen we je extra goed van dienst zijn bij de realisatie van jouw droomhuis! 

Trends in keukenverbouwingen

Ben je van plan om binnenkort je keuken eens flink onder handen te nemen? Dan is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen, of je nu een complete keukenrenovatie plant of gewoon wat kleine veranderingen wilt aanbrengen. 

Veilig interieur voor senioren

Uit onderzoek blijkt dat naarmate je ouder wordt, je mobiliteit sterk afneemt. En daardoor kan het een stuk moeilijker worden om alledaagse taken uit te voeren. Hieronder vind je een aantal van de belangrijkste tips voor het inrichten van een veilig en comfortabel huis, waar je ook op je oude dag nog echt van kunt genieten.

Zelf een aanbouw of uitbouw maken

De afgelopen jaren steeg het aantal mensen dat graag een woning met meer woonoppervlakte wil, mede door de opkomst van het hybride werken. Maar de woningmarkt is al lange tijd erg onrustig. 

Meer leven in je witte interieur

Er zijn veel mensen die in huis een wit interieur hebben. Heel begrijpelijk, want een wit interieur ziet er strak uit en het is erg toegankelijk. Toch kan er bij een wit interieur soms wat missen. Dit kan gezelligheid, warmte, kleur en nog veel meer zijn. 

Persoonlijke touch aan jouw interieur

Ben jij jouw interieur beu maar heb je niet veel geld om het te veranderen? Dan is het tijd om slim te zijn en door te kijken hoe je met weinig geld toch een grote verandering in je interieur kunt aanbrengen.

Handige tips voor een kleine tuin

Een kleine tuin kan soms best wel een uitdaging zijn om in te richten. Je wilt graag zoveel mogelijk groen om je heen, maar het lijkt soms alsof er gewoonweg geen plek meer is voor wat planten of bloemen.

Welke houtsoort in de tuin?

De tuin kan een erg belangrijk onderdeel zijn van je huis. Het gebruik van hout in je tuin is dan ook zeker aan te raden. De keuze van de juiste houtsoort kan knap lastig zijn. Daarom hebben we een aantal tips voor je verzameld.

Persoonlijke touch

Je huis is je thuis en mag ook jouw persoonlijkheid weerspiegelen. Een van de beste manieren om dit te bereiken is door persoonlijke accenten toe te voegen aan je interieur. Hieronder vind je 5 x woonaccessoires met een persoonlijke touch die ervoor zorgen dat jouw huis echt uniek wordt!

Welke raamdecoratie kies jij?

Ondanks dat Nederlanders erom bekend staan dat zij inkijk in hun woning niet erg vinden, is het niet zo dat het fijn is om in een etalage te leven. Je zult zien dat je niet op je eisen hoeft in te leveren en dat je raamdecoratie kunt vinden die jou aan het zicht zal onttrekken en die ook echt iets toevoegt aan jouw interieur.

Maak je woning comfortabel

Tegenwoordig moet alles makkelijker en comfortabeler, dit geldt ook voor onze woning. Er komen gelukkig steeds meer producten op de markt die hiervoor zorgen, denk aan een slimme deurbel of aan domotica. In dit blog kun je alles lezen over 5 originele en handige producten die je woning nog comfortabeler kunnen maken.

Hoe onderhoud je jouw meubels?

Het onderhouden van meubels is een belangrijk aspect van het zorgen voor een mooie en comfortabele leefomgeving. Het kan echter lastig zijn om te weten waar te beginnen als het gaat om het onderhouden van verschillende soorten meubels.

Het opknappen van je badkamer

Sluit de huidige inrichting van de badkamer niet langer aan op je persoonlijke smaak? Er zijn verschillende manieren waarop je het interieur in een badkamer relatief makkelijk kunt vernieuwen. 

 

Dit zijn de mooiste buitenvloeren

Wellicht ben je op zoek naar een nieuwe buitenvloer maar heb je geen idee wat de verschillende opties zijn en wat voor jouw tuin het meest geschikt is? Dan kan deze blog je hierbij helpen, hieronder lees je alles over verschillende populaire tuinvloeren inclusief eigenschappen en de voor- en nadelen.

Zo geef je je keuken een upgrade

Heb jij een keuken waar je niet helemaal tevreden mee bent? Misschien is het te klein, gedateerd of past het simpelweg gewoon niet meer bij je smaak. Gelukkig hoef je niet direct een hele nieuwe keuken aan te schaffen om toch een upgrade te geven aan je huidige keuken.

Slimme technologie in huis

Ben je op zoek naar manieren om je droomhuis te creëren? Dan is het integreren van slimme technologie met een domotica knx systeem de perfecte oplossing voor jou. In dit artikel geven we je 3 tips, zodat jij snel kunt genieten van je droomhuis en alle functionaliteiten.

 

Creëer een sfeervolle zithoek

Iedereen wilt graag een gezellige en sfeervolle zithoek in huis hebben. Het is immers dé plek waar je heerlijk kunt ontspannen na een lange dag. Maar hoe creëer je zo een fijne plek? Wij geven tips, lees snel verder en laat je inspireren!

Tips en ideeën voor een mooie oprit

Een oprit is niet alleen handig, maar doet ook veel voor de uitstraling van je woning. Je kunt er echt een eyecatcher van maken! In dit artikel geven we een aantal tips en delen we leuke ideeën om zelf een prachtige oprit te creëren. 

Verborgen kosten bij een keuken

Het verbouwen van de keuken is een erg leuke tijd, maar natuurlijk ook een erg spannende tijd. Want je komt voor een hoop keuzes te staan. En wat zijn nu eigenlijk de verborgen kosten van de keuken waar je mee te maken kunt krijgen? 

Unieke louvers voor elke toepassing

Horizontale lamellen zijn effectief en veelzijdig. Effectief als het gaat om zonwering en daglichtbeheer, veelzijdig door het scala aan mogelijkheden. Denk naast zonwering aan terrasoverkappingen, lamellenwanden en schuifpanelen. We geven je graag een rondleiding; lees hier meer.

Tips voor het inrichten van je hal

De hal van je huis lijkt misschien een onbelangrijke ruimte als het gaat om de inrichting, maar juist de hal is een ruimte waar je vaak je gasten in verwelkomt. Hoe kun jij ervoor zorgen dat je hal een gezellige plek wordt waar men zich direct thuisvoelt, hieronder dé 5 belangrijkste tips waar je op moet letten bij het inrichten van je hal.

Meer wellness in jouw huis?

Als je een drukke baan hebt, is het belangrijk dat je ook voldoende ontspanning pakt. Heb je bijvoorbeeld een tuin, dan kun je hier een eigen wellness maken. Wij zetten de opties graag voor je uiteen. 

Maak je huis klaar voor de zomer

De zomer is in aantocht en daarom is het nu de perfecte tijd om de buitenkant van je huis op te knappen. Dit is ideaal wanneer je het huis wil verkopen of als je gewoon wil genieten van een goed onderhouden huis. In dit artikel lees je een aantal tips hoe je het huis klaar kunt maken voor de zomer.

Wil je een duurzame tuin?

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en daarom is het goed om ook duurzame keuzes te maken voor je tuin. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. In dit artikel lees je wat voor duurzame ideeën jij kunt toepassen in je tuin. Laten we snel beginnen. 

Droomhuis? Droomtuin!

Een van de belangrijkste aspecten van het aanleggen van jouw droomtuin is het creëren van een solide basis. Dit omvat het kiezen van de juiste bestrating en randafwerking. Lees hier meer!