Interieur met stoere uitstraling


Je interieur een stoere boost geven? Neem dan is een kijkje bij de jute vloerkleden. Het ruwe materiaal wat toch comfortabel aanvoelt, komt uit Bangladesh en India. Hier wordt het op een biologische manier gewonnen, wanneer de natuurlijke vezels geweven worden, ontstaat er een prachtig stoer kleed.

Voordelen die je hebt als je een jute vloerkleed koopt bij flycarpets:
Hoogwaardige jute vloerkleden met de laagsteprijsgarantie
Hoogwaardige kwaliteit handgemaakte vloerkleden
Snelle levering en gratis verzenden en retourneren
Veilig en vertrouwd online afrekenen
Klantenservice die al je vragen beantwoordt
100% tevredenheidsgarantie

vloerkleed jute realiseer je droomhuis

Waar komt het jute vloerkleed het best tot zijn recht?
Door de stoere uitstraling van het jute kleed past het niet in elke kamer, het komt het beste tot zijn recht in een huis met warme kleuren, landelijke, industriële en Scandinavisch interieurs. Wanneer je een jute vloerkleed toepast in je woning haal je een echte blikvanger in huis en zorg je direct voor een warmere uitstraling.

Ook leuk om een jute vloerkleed te combineren bij een houtkachel in de woonkamer. Door de gouden glans van het vloerkleed komt het goed overeen met de houtblokken en het vuur. Op deze manier creëer je vooral in de koudere maanden echt een warme sfeer binnen waar je graag lekker blijft zitten. Sowieso matchen houtproducten goed bij het jute vloerkleed denk bijvoorbeeld aan een robuuste houten eetkamertafel, dit gaat perfect samen.

De beste keuze wanneer je kiest voor duurzaamheid
Jute wordt ook wel de golden fiber genoemd, dit komt door de gouden kleur en de zijdeachtige glans. Wanneer je kiest voor een jute vloerkleed ben je super duurzaam bezig en help je mee aan een beter milieu. Na katoen is jute de meest plantaardige vezel in de textielindustrie, dit komt doordat, tijdens het verbouwen van de jute plant, wordt er weinig tot geen kunstmest gebruikt en geen chemische bestrijdingsmiddelen. Jute vezels worden nu ook gebruikt om pulp papier van te maken, jute is CO2-neutraal en biologisch afbreekbaar, het wordt in vier tot 6 maanden geteeld en heeft een hoge opbrengst. Onder andere hierdoor wordt ontbossing deels tegengegaan.

Help, mijn jute vloerkleed is vies!
Geen paniek! Doordat een jute vloerkleed een ruwe textuur heeft raden wij het aan om de stofzuiger of kruimeldief te gebruiken. Op deze manier beschadig je het kleed niet en blijf je die prachtige gouden glans houden. Mocht je echt een hardnekkige vlek hebben omdat je iets te enthousiast bezig bent geweest met bijvoorbeeld eten. Pak je een vochtige doek met een beetje afwasmiddel en het belangrijkste is dat je dept en niet wrijft. Wanneer je gaat wrijven kan je de vlek alleen maar erger maken en dat is natuurlijk niet de bedoeling.