Erik Knippers Architect

Knippers architecten is een ambitieus en ervaren bureau in Utrecht. We ontwerpen gezonde en duurzame gebouwen. De mens staat centraal, daarom starten we bij de beleving, de ervaring van daglicht en uitzicht, het binnenklimaat en de mogelijkheden voor interactie en communicatie.

Knippers architecten is de nieuwe naam van het Architectenforum.

Erik Knippers Architect
Brucknerlaan 32
3533 KE Utrecht
Standnummer:
Beurs Eigen Huis Erik Knippers Architect
Beurs Eigen Huis Erik Knippers Architect

DE JUISTE ARCHITECT GEVONDEN? HIERONDER VIND JE EXTRA HUIS & TUININSPIRATIE!

Een levensloopbestendig huis

Het is een droom van veel mensen. De kinderen zijn uit huis, je woning is nu te groot, onpraktisch of gedateerd. Je kunt nu je droomhuis huis gaan bouwen, waar je comfortabel en zonder ergernissen kunt wonen. Waar moet je aan denken?

3x Tuinhuis inspiratie

Wil je lekker lang genieten van je tuin en het buitenleven? Dan is een tuinhuis een goed idee. Een tuinhuis is echter wel een investering waar je van te voren even over na wil denken. Want voor welk formaat ga je, welk materiaal heeft je voorkeur en voor welk doeleinde wil je het tuinhuis gaan gebruiken?

Een slim huis, wie wil dat niet?

Net wat meer comfort en gemak, een stukje veiligheid en besparen op de energierekening. Wij selecteerden 3 leveranciers die jou kunnen helpen met het realiseren van jouw slimme woning. Lees snel verder en hopelijk geniet jij dan binnenkort ook van een smart home!

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Geef jouw ervaring met deze expert!

Geef jouw ervaring met deze expert!

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Ervaring