Decoreer jouw huis met kunstbloemen


Of je nu houdt van witte tinten, bonte kleuren, veldboeketten of een enkele tak in een vaas: met zijden kunstbloemen creëer je gemakkelijk sfeer in huis. Twijfel je nog tussen ‘echte’ bloemen of kunstbloemen? Kunstbloemen zijn een duurzame oplossing en kun je eindeloos variëren: zo heb je het hele jaar door prachtige decoratie die nooit verwelkt.

Kies de juiste kwaliteit voor eindeloos plezier
Kunstbloemen maken een langere tijd deel uit van jouw interieur. Ga daarom voor de beste kwaliteit en kies stelen die er het meest natuurlijk uitzien. Je bent dan wellicht iets meer geld kwijt, maar hebt er wel jaren plezier van. Bij Viv! Home Luxuries hebben ze een groot assortiment kunstbloemen van hoge kwaliteit om een schitterend boeket samen te stellen. Wil jij weten hoe je jouw huis het beste kunt stylen met zijden bloemen? Wij geven je een aantal tips:

Kunstbloemen interieur REALISEER JE DROOMHUIS
  1. Kunstbloemen zijn uitermate geschikt voor plekken waar echte bloemen niet snel overleven: bij veel daglicht of juist in donkere kamers. Wil je ervoor zorgen dat de bloemen het meest realistisch en natuurlijk voorkomen? Zet ze dan op een plek met veel daglicht, zo valt het minder op dat ze niet echt zijn.
  1. Een groot voordeel aan kunstbloemen ten opzichte van echte bloemen is het kunnen verbuigen van de stelen. Zo kun je de bloemen geheel naar wens aanpassen en creëer je een voller en speelser boeket met minder stelen. Heb jij een grote vaas? Werk dan zowel in de breedte als hoogte voor het mooiste resultaat.

    Ook in een mooie schaal zijn kunstbloemen ideaal: doordat je ze makkelijk verbuigt of korter knipt, maak je de mooiste creaties voor bijvoorbeeld de eettafel. Zet er een paar windlichten in en jouw dinerparty kan beginnen!
     
  2. Heb je een saaie witte muur in huis? Zet er een groot kleurrijk boeket voor en je brengt direct vrolijkheid en diepte in huis. Of hang eens reageerbuisjes aan de muur met daarin vrolijke zijden bloemetjes en creëer zo een unieke wand.
Kunstbloemen interieur REALISEER JE DROOMHUIS

4. Tot slot nog een tip voor de aankoop van kunstbloemen: staar je niet blind op de lengte van een steel (stam), maar kijk voornamelijk of je de bloem mooi en groot genoeg vindt. In kunstbloemen zit namelijk ijzerdraad verwerkt, waardoor je deze makkelijk naar de juiste lengte knipt. Dit betekent: hoe langer de stam, hoe makkelijker je deze aanpast naar de gewenste lengte. Let er dus wel op dat je niet een te korte stam kiest.

Waarom kiezen voor zijden kunstbloemen?
Iedereen houdt wel van een bloemetje in huis: het staat gezellig en fleurt je interieur meteen op. Toch kennen we ook allemaal het probleem dat de bloemen na een week, hooguit twee, weer in de prullenbak verdwijnen. Zonde! Door te kiezen voor kunstbloemen ga je voor een duurzaam, maar bovenal prachtig, alternatief. Ze hebben minder impact op het milieu, gaan jarenlang mee en zorgen voor een echte blikvanger in jouw interieur.

Ben jij jouw boeket zat? Met slechts enkele nieuwe stelen maak jij jouw boeket weer als nieuw. Zo kun je eindeloos blijven variëren: pas jouw boeket aan naar het seizoen, je inrichting of misschien zelfs wel je stemming. Natuurlijk kun je ook (tijdelijk) je hele boeket vervangen en het oude het jaar erop weer uit de kast halen. Wedden dat je er dan weer wekenlang van geniet?

Kunstbloemen interieur REALISEER JE DROOMHUIS
Kunstbloemen interieur REALISEER JE DROOMHUIS